Social influencer | Isabeau

Fashion & Lifestyle. Dit zijn de eerste twee woorden die me opvielen op haar Instagram account. Ze droeg kleding die ik zelf zou willen dragen. Ik klikte op de volg button. Nu, twee jaar verder, volg ik Isabeau van Maastricht nog steeds met plezier.

Op haar Instagram account heeft ze alweer 12.700 volgers. Dit is tevens het grootste aantal volgers op social media. Ze heeft daarnaast nog Facebook, Pinterest, Twitter en natuurlijk haar eigen website. Ik zelf volg haar op Instagram, Facebook en haar blog.

Lees verder na de foto’sdsc_0295_-800x1203

dsc_0240-800x1203

Daarnaast werkt ze samen met allerlei websites, zoals Loavies. Dit jaar met Zalando en daarnaast is ze ambassadeur van het merk Nelson. Supertof natuurlijk!

Waarom ik Isabeau volg? Ze heeft een onwijs leuke kledingstijl en daarnaast heeft ze een goede kwaliteit qua foto’s. Haar blog is hartstikke leuk om te lezen. Ook vind ik het leuk dat ze verschillende soorten stijlen combineert en er elke keer iets anders van maakt. Ze zet onderaan wat ze waar heeft gekocht, wat erg fijn is.

Lees verder na de foto’s

dsc_0403_-800x1203dsc_0460_-800x1203

Naast de foto’s van heel haar outfit, maakt ze ook detailfoto’s. Zo zie je goed hoe een product eruitziet, wat erg fijn is.

dsc_0391_-800x531dsc_0511_-800x531dsc_0836_-800x531

Doordat haar kledingstijl gevarieerd is, kom ik vaak dingen tegen die ik zelf ook zou willen hebben. Hierdoor heb ik al een paar dingen gekocht die Isabeau heeft, waaronder dit hele leuke tasje van de Bershka en deze toffe vest van IWantThatMusthave.

Lees verder na de foto’sdsc_0764_-1024x680dsc_0389-680x1024

Isabeau is zeker de moeite waard om te volgen! Neem dan ook zeker een kijkje op haar blog! Ze heeft sinds dit jaar een nieuwe layout die ik echt heel leuk vind! Het leest fijner en je kan sneller opzoek naar een oude blogpost van haar.

Waarom ik Isabeau een influencer vind? Als fashionblogger geef je mensen inspiratie voor een outfit. Doordat ze bij elke blogpost een linkje zet naar het product met waar ze het heeft gekocht, gaan veel mensen ook vaak iets kopen van de foto’s (zoals ik dus). Ze werkt toch niet voor niets met allerlei webshops?

Liefs,

naam

Advertenties

4 reacties op ‘Social influencer | Isabeau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s